Ontspannen massage

[read more]

Heb u behoefte aan een momentje voor uzelf? Wil u uw even helemaal laten verwennen? Of alle stress en spanningen uit uw lichaam voelen wegvloeien? Dan is een ontspanningsmassage zeker iets voor u! Ben u klaar om even heerlijk te ontspannen?

Wat is een ontspannenmassage?

Een ontspannen massage is een heerlijke lichaamsmassage die u helemaal tot rust brengt. Studeren, werken, zorgen voor het huishouden en uw gezin, uw sociale contacten onderhouden,…. . Het leven kan heel wat stress met zich meebrengen. Die spanningen kunnen zich ongemerkt vastzetten op uw lichaam en zo zorgen voor verkrampte spieren, nekklachten, hoofdpijn of vastzittende schouders.

Een zachte ontspannen massage zorgt ervoor dat je spieren zich terug kunnen ontspannen en dat uw mentaal en fysiek helemaal tot rust komt. Via langzame, losse bewegingen et weinig druk stimuleert u massagetherapeut de zintuiglijke zenuwuiteinden van je huid. Hier door komt endorfine vrij in je hersenen en ervaar u een ontspannen en gelukzalig gevoel.

je zou een ontspannen massage eigenlijk kunnen zien als een heerlijk en natuurlijk kalmeringsmiddel. Tijdens de massage worden meestal warme en heerlijk geurende essentiele olien gebruikt die de huid voeden en het antistress effect van de ontspannen massage versterken.

[/read]