Our Services

DID YOU KNOW?

60 minutes

Massages

is about the same as 8 hours of sleep to your body

Have a Look at Our

Thaise massage in het centrum van Utrecht

Uw lichaam heeft op zijn tijd een massage nodig.
Een Thaise massage voortkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en geeft een diepe meditatieve ontspanning.Traditionele Thaise massage

30 min. €35
60 min. €60
90 min. €85
Bij deze behandeling wordt er geen gebruik gemaakt van olie.

Thaise massage hanteert drukpuntmassage technieken waarbij er met behulp van vingers, duimen, ellenbogen, armen voeten en strektechnieken worden gebruikt . De combinatie van stretchen en acupressuur helpt energieblokkades op te heffen en bevordert een gevoel van diepe ontspanning en stressverlichting waardoor de lichaamsenergie weer in balans wordt gebracht.
Thaise combinatie massage

30 min. €35
60 min. €60
90 min. €85
Bij deze behandeling is een Traditionele Thaise massage en een ontspannen massage waarbij het losmaken en ontspanning van spieren gecombineerd worden.
Hoofd, nek en schouder massage

30 min. €35
60 min. €60
90 min. €85
Bij deze behandeling wordt uw hoofd, nek, schouders en rug gemasseerd om de klachten die door stress worden vervoorzaakt te verhelpen.
Werken, studeren, zorgen voor het huishouden en ook uw gezin, deze massage kunnen zich ongmerkt vastzetten op uw lichaam en zorgen voor verkrampte spieren, nekklachten, hoofdpijn of schouders.
Thaise ontspannen massage

30 min. €35
60 min. €60
90 min. €85
Bij deze behandeling zorgt een zachte massage ervoor om uw spieren te ontspannen en zorgt het lichaam en de geest tot rust brengt.
Thaise voet massage

30 min. €35
60 min. €60
90 min. €85
Bij deze behandeling wordt verondersteld het lichaam tot rust te brengen en de delen die door stress uit balans zijn geraakt van voldoende bloed en energie te voorzien.
Doordat in deze visie het lichaam tijdens een voetmassage volledig gesimuleerd wordt zouden er afvalstoffen vrijkomen, wat emoties los zou kunnen maken.Zwangerschaps massage

60 min. €60
90 min. €85
Deze behandeling is pas mogelijk na de derde maand van de zwangerschap tot en met één week voor de uitgerekende datum.
Tijdens de zwangerschap maakt het lichaam overuren. Op de spieren in de rug, bekken en schouders komt een steeds zwaardere belasting.
Een van de belangrijkste voordelen van zwangerschapsmassage is de verlichting van lichamelijke ongemakken die met de zwangerschap gepaard gaan. Omdat de buik groeit en het zwaartepunt verschuift, hebben veel vrouwen last van rugpijn, stijve gewrichten en spierspanning.

Hier bij Wandee zullen wij deze gebieden behandelen met technieken die veilig en effectief zijn voor zwangere vrouwen. Met behulp van een combinatie van zachte strekkingen, acupressuur en kalmerende aanrakingen probeert de masseur de unieke spanningen tijdens de zwangerschap te verlichten.
Bovendien, kan het vrijkomen van endorfine tijdens de massage helpen om stressniveaus te verlagen en ontspanning te bevorderen, wat vooral gunstig kan zijn voor aanstaande moeders die last kunnen hebben van angst of hormonale schommelingenAromatherapy massage

30 min. €40
60 min. €65
90 min. €90
Bij deze behandeling is een vorm van massage waarbij gebruik wordt gemaakt van aromatische plantenextracten en essentiele olie. Deze olien zorgen voor nog meer ontspanning, pijnbestrijding, verbeterd humeur en herstel van de energiebalans. Dit zijn ook enkele van de basisvoordelen van massagetherapie.
Kruiden stempels massage

60 min. €65
90 min. €90
Bij deze behandeling is een massage met warme kruidenstempels die gevuld zijn met ontspannende, reinigende en activerende kruiden. .
Door de werking van de kruiden, de heerlijke warmte en de scrubbende werking van de kruidenstempels wordt uw geest en lichaam ontspanning goed gereinigd en doorbloed.
De kruidenstempels optimaliseren de stofwisseling en zorgen ervoor dat de afvalstoffen vlugger en gemakkelijker afgevoerd worden.
Hot stone massage

60 min. €65
90 min. €90
Hot stone massage therapie helpt u te ontspanning, verlaagd de spanning, verlicht spierstijfheid en verhoogt de circulatiebuis, stofwisseling en beschadigd zacht weefsel door uw hele lichaam.
Hete stenen helpen in combinatie met massage en ook om bloedvaten uit te zetten, die de bloedstrom door het lichaam verbeteren.
Deep tissue massage

60 min. €65
90 min. €90
Deep tissue massage is een massage techniek waarbij langzame slagen en diepe bewegingen van de duim en ellebogen worden gebruikt om voornamelijk de spanning uit de diepste lagen van spieren en bindweefsel te verlagen.
Deze behandeling wordt voornamelijk gebruikt voor musculoskeletale problemen, zoals: verrekkingen en sportblessures, onbalans, strakheiden chronische spierpijn, hoofdpijn, gespannen spieren, pijnlijke schouder, stijve nek.
De deep tissue massage geeft over het algemeen een grote verlichting aan de klant.
Duo behandelingen

Genieten doe u het beste samen in een duo behandelruimte. U ondergaat de behandeling deze naast elkaar in dezelfde kamerruimte met ieder een eigen masseuse.


DUO MASSAGES


Traditionele Thaise massage

Thaise combinatie massage

Hoofd, nek en schouder massage

Thaise ontspannen massage

Thaise voet massage
30 min. €70
60 min. €120
90 min. €170

DUO MASSAGES


Aromatherapy massage


Kruiden stempels massag


Hot stone massage


Deep tissue massagE

30 min. €80
60 min. €130
90 min. €180
 
Massage is een oude vorm van genezing. Het helpt bij het ontspannen en bevrijd het lichaam van stress.
De massage spant en ontspant de spieren aan en stimuleert de zenuwen om u op uw gemak te laten voelen.
De massage is niet alleen ontspannen maar helpt ook met doorbloeding en ontgifting in het lymfestelsel.